Lions på Gedveds julemarked



(arkivfoto)

”Vi skal da være med til en stor, lokal begivenhed som den her,” siger Peter ”Salat” Petersen, såkaldt past president i Lions-klubben, der for to år siden donerede to MTB-cykler til Team Gedved.

”På markedsdagen er der nøjagtig en måned til jul, så det er ikke for tidligt at komme i gang med juleindkøbene,” slår han fast med et appellerende smil.

Lions Club Horsens Bygholm fejrer i år 45-års jubilæum og har sine veletablerede traditioner. Således udsender klubben nu for 42. år i træk et julemærke, som fra starten har været et samlerobjekt. 2018-motivet er det idylliske porthus ved Bygholm Park, Bygholm Parkvej 10. Når man køber et ark med 16 julemærker, følger der et ark til- og fra-kort med. Disse sælges også separat.

Julesenneppen i Lions-boden er udviklet og produceret af Peter Petersen, som frem til 2007 stod bag Horsens Salatfabrik og Carls Sennep – deraf hans kælenavn og ekspertise. Senneppen sælges i glas med en særlig Lions-etiket. Også juleøllen har sin særlige etiket. Med småt står der, at øllen – af typen ale - kommer fra Bryggeriet Refsvindinge – og så ved ølkendere, at varen er i orden. Det var det fynske bryggeris AZ Ale No. 16, som foreningen Danske Ølentusiaster i 1997 og 2000 kårede som bedste øl herhjemme, og som i 2000 fik en tredjeplads på verdensplan. Siden har den holdt sin position i toppen af danske specialøl.

”Løverne” uddeler smagsprøver af både sennep og øl.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024