Halvtreds år med friluftsbad i Hovedgård



Fra morgenstunden var det muligt at få gratis rundstykke med pålæg, kaffe, te og juice inde på græsarealerne ved bassinet. Det havde mange af byens borger også benyttet sig af og det fine vejr var sikkert også en del af det flotte fremmøde.

Formanden for Hovedgård Svømmeklub Andrulla Winding bød gæsterne velkommen og overlod mikrofonen til borgmester Peter Søren. Borgmesteren er imponeret over det store fremmøde og den flotte opbakning som byens viser friluftsbadet og svømmeklubben. Han fik også nævn de 17 millioner kroner som allerede er bevilliget til renovering af de eksisterende indendørs svømmefaciliter.

Efter borgmester Peter Sørensen holdt skoleleder Anette Frank en fin lille tale og kunne som udefra kommende glæde sig over det stærke sammenhold hun oplever i byen.
Efter den officielle del kunne man opleve et hold af unge udspringer fra AFG som viste hvad man kan på et tremeter vippe, og klapsalverne strømmede mod atleterne der næsten ikke lod sig mærke af den kølige vind som strøg ind over pladsen.

Ligesom ved indvielsen for halvtreds år siden havde tømrerfirmaet Middelboe lavet en bom fra bassinkanten ud i vandet, hvor der skulle kæmpes mand mod mand, og den som blev stående på bommen, var vinderen. Der var masser af andre konkurrencer hvor der skulle hentes ringe på bundet af bassinet.

Festlighederne forsatte med plask og høje grin lagt ud på eftermiddagen, og mange af deltagerne sover garanteret godt efter en lang dag i vandet med masser af aktiviteter.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024