Østbirk mejeri anno 2019



Oprindeligt opført i 1888, Det ophørte som mejeri for over 35 år siden, efter en lang liv som leverandør til omegnen med særligt fokus på osteproduktion, hvilket man stadig kan se mange spor efter inde i bygningen.

Da dette stoppede, blev bygningen solgt til Poul Hansen som så igennem mange år derefter drev en virksomhed som storleverandør af brugt mejeri udstyr til ind og udland.

I 2009 blev ejendommen overtaget af Tom Petersen og hans søn Nicklas Petersen. De kunne se nogle nye muligheder i ejendommen, som så igennem de efterfølgende 10 år har gennemgået en stor renovering og ombygning til det den fremstår som i dag, men man har dog bibeholdt bygningens originalitet og historie.

Der er to virksomheder på adressen i dag samt nogle lejligheder.

Firmaet Lindtek som dagligt drives af Tom Petersen med nogle medarbejdere, er primært en engros virksomhed der handler med Atv maskiner og speciel produkter, samt en stor webhandel med dele til samme, og så har man en fysisk butik der dog kun er åbent om fredagen med motocross udstyr.

NP-Welding er drevet af Nicklas Petersen der er en virksomhed der er specialist i svejsning i rustfri stål og andre speciel metaller.

Da både far og søn er aktive motorsports folk, har der ofte været lidt liv på og omkring stedet med cross maskiner og rallybiler.

Plads behovene har med tiden ændret sig og behovet for en anderledes lager og værksteds kapacitet til begge virksomheder, er med tiden blevet stor og derfor har man besluttet at ejendommen nu skal sælges til nogle nye ejere der kan bruge de mange muligheder og faciliteter der er på stedet.

Det er forventningen at fortsætte driften af begge virksomheder i byens område.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024