Nordiske guder for de mindste



Lad det være sagt med det samme, der stod det var en børneforestilling, men de voksne som var til stede, fik lige så meget ud af forestillingen da skuespiller Jens la Cour meget humoristisk og godt fortællende nåede ud til alle aldersgrupper.

”For meget længe siden var der mange guder og mange verdener…” – sådan begyndte forestillingen og børnene som sad, på gulvet blev spurgt om de vidste hvem guden Thor var og hvorfor han havde en stor hammer. Ja det vidste alle tilstedeværende og de kendte også til Jætterne og de øvrige mytologiske figurer.

Meget behændigt fik Jens la Cour involveret børnene i forestillingen da de alle sammen blev udnævnt til guderne i Valhal. Dog var der lidt navne problemer med Freja, da to af tilskuerne hed det samme. Men det var gudinden for kærlighed og frugtbarhed som der blev talt om.

Forestillingen var rigtig morsom og Jens la Cour fik børnene med i handlingen og deres spørgelyst var meget stor og alle – store og små – havde en skøn time med topunderholdning og så lærte man også lidt om den Nordiske mytologi samtidig.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024