Hovedgård Skoleorkester på arbejde uden musik



Hovedgård SKoleorkester (arkivfoto)

- Det er desværre svært at komme til at spille for tiden, fortæller kasserer Ole Kirkholt fra Hovedgård Skoleorkester, og han forklarer videre:

- Vi har jo ikke kunnet komme ud og spille med hele orkesteret, som er på ca. 40 medlemmer, og det har jo også været umuligt, at kunne øve sammen. Men vi håber der bliver mulighed for at blive samlet en gang inden ferien, hvis det bliver givet frit for større forsamlinger end 10 personer! Ellers har vi brugt vores sponsorkroner på en tur til Budapest i efterårsferien 2019, og til vores øveaftner hver tirsdag, og så støtter vi ellers ekstra aktiviteter i orkestret. Lørdag 13. juni klokken 11.00, skal vi dog af sted, men ikke for at spille! Vi skal tjene lidt til vores kasse, så vi er med i projektet Ren Natur. Så vi skal ud og samle affald i lokalområdet, hvor alle vores medlemmer har mulighed for at deltage, dog ikke i en samlet flok! Så her håber vi at der er mange der tilmelder sig og hjælper. Og ellers håber vi at vi kan begynde på at spille sammen igen efter ferien.

Det kan godt betale sig at tanke hos SuperBrugsen i Hovedgård. Nu har Hovedgård Skoleorkester modtaget næsten 15.000 kr. plus evt. moms for det seneste år.
Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Hovedgård, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter

Den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten.

- Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.800 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024