Nu åbner skøjtebanen på Rådhustorvet

Skøjtebanen på Rådhustorvet er åben i vintermånederne for både mere og mindre erfarne skøjteløbere. Foto: Hanne Nielsen
Skøjtebanen på Rådhustorvet er åben i vintermånederne for både mere og mindre erfarne skøjteløbere. Foto: Hanne Nielsen
Nu åbner skøjtebanen på Rådhustorvet
16. 11 2018
Snart er det igen tid til at finde skøjterne frem fra gemmerne, når skøjtebanen på Rådhustorvet åbner for vintersæsonen fredag 23. november kl. 12. Skøjtebanen på Rådhustorvet er åben i vintermånederne for både mere og mindre erfarne skøjteløbere.

Til og med februar 2019 byder årets skøjtesæson på oplevelser samt velkendte dekorationer af skøjtebanen og Rådhuset. Rådhusets ruder er atter dekoreret i vintertema. Her kan man bl.a. se massevis af snefnug, smukke isblomster og - krystaller lavet af illustrator Karina Bækkelund.

Den lokale kunstner Jamie Linley har også udsmykket selve skøjtebanen og skøjteudlejningen med de fine vinterdyr, som igen i år har taget ophold i Horsens i ly for den iskolde polarvinter mod nord

Skøjtebanen på Rådhustorvet

Skøjtebanen står til fri afbenyttelse i hele åbningsperioden, og du er meget velkommen til at medbringe dine egne skøjter. Har du ingen skøjter i gemmerne tilbyder skøjteudlejningen både udleje af skøjter og skøjteslibning - derudover kan der købes snacks og varme drikke.

Som tidligere kan du møde skøjteudlejningens "Bobby the Seal" - en sæl, som nye eller utrygge skøjteløbere sikkert kan sidde på eller bruge som støtteben. Bobby kan lånes til de helt nye skøjtedebutanter som en ekstra støtte og hjælp på skøjtebanen.

Udlejningsbodens åbningstider er: mandag til fredag kl. 12-18 og lørdag-søndag kl. 10-17.

I juleferiens åbningsdage 27.-30. december samt i vinterferien (uge 7) er åbningstiden kl. 10-17.

Foreløbige lukkedage for udlejningsboden er 24.-26. december, 31. december samt 1. januar. Skøjtebanen er afhængig af vejret, så der kan opleves enkelte lukkedage på banen, hvis det f.eks. regner.

Grupper over 12 personer, skal ringe og bestille tid i bodens åbningstid.

Der ydes grupperabat på 50 procent af skøjteleje, hvis gruppe kommer fra privat eller kommunal institution som f.eks. skole, børnehave, SFO eller lignende.

Åbning med julestemning

Fredag 23. november er den officielle åbningsdag for skøjtebanen i denne sæson - det bliver, i lighed med tidligere år, fejret med gratis skøjteudlån i tidsrummet mellem kl. 12-18.

Med skønne julemelodier spiller Musikskolens Big Band op til dans på isen fra kl. 16, så alle kan komme i den helt rigtige skøjteglade stemning.