Nu bliver det endelig jul i Østbirk Kirke

Østbirk Kirke (foto: Jørn Kildall)
Østbirk Kirke (foto: Jørn Kildall)
Nu bliver det endelig jul i Østbirk Kirke
16. 11 2018
Mænd, der synger gode julesalmer (under ledelse af korleder Ulrik Bruun Fanø). Vi synger fællessalmer og høre juleprædiken ved præst Lone Buhl. Der er en lille gave ved udgangen af kirken. Bagefter står den på julekål og drikke i Præstegården - alt dette bydes du hjertelig velkommen til at være en del af tirsdag 27. november i Østbirk Kirke.

Mænd, der er med på at synge i kor, har den fantastiske mulighed, at de kan møde op i Østbirk kirke denne tirsdag kl. 16.15 - her vil præsten Lone Buhl og Korleder Ulrik Bruun Fanø stå klar med åbne arme. Ulrik vil her give mændene, der møder op, en glad og lærerig kortime.

En kortime, hvor der synges og øves gode danske julesalmer. Enhver mand er så hjertelig velkommen. Enhver "fugl synger med sit næb" så kom som den du er og vær med. Kom og oplev hvor glad man kan blive, når man synger mange mennesker sammen.

Gudstjenesten starter kl. 17.30 og i løbet af gudstjenesten vil ad hoc koret synge for os. Efter denne stemningsfulde aftensgudstjeneste er der spise i Præstegården til såvel gudstjenestedeltagerne som kor deltagerne. Der kræves ingen tilmelding - vi har altid plads til en mere! Vi synes det er skønt, når vi er mange.

Kom endelig og vær med - Jeg glæder mig som altid til denne aften.

Lone Buhl Pedersen
Sognepræst