Ny mester i Frimurerlogen Cirklens Centrum nr. 840, Odder

Ny mester i Frimurerlogen Cirklens Centrum nr. 840, Odder
13. 02 2018

Br. Preben Balsby Thomsen er af brødrene blevet valgt og indsat som Mester i Frimurerlogen Cirklens Centrum nr. 840, Odder.
 Logen Cirklens Centrum nr. 840 har til huse i Frimurerhuset, Holsteinsgade 15A, Odder.
 Samtidig med indsættelsen af den nye mester, blev der doneret  4.000 kr. fra Cirklens Centrum til Provinsiallogen i Jylland Syd og Fyn velgørenhedsprojekt til fordel for Hospice i Provinsens område.
 Preben Balsby Thomsen blev optaget som broder i Frimurerlogen Cirklens Centrum nr. 840 i marts 2010, og har gennem de sidste år bestridt mange forskellige tillidsposter og embeder i logen.
 Gode menneskelige egenskaber og lederegenskaber har gjort ham egnet til at styre logen i den kommende periode. Det var relationer til brødre, der er medlem i logen, der bevirkede, at Preben Balsby Thomsen blev optaget i logen i Odder.
 Preben Balsby Thomsen udtaler, at han er glad for den tillid, der er udvist ham i logen, og han glæder sig til arbejdet sammen med brødrene. Han glæder sig også over, at logen er i god gænge med tilgang af nye brødre. Men der er altid plads til flere nye kandidater i logen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!