Ny nødstrømsgenerator til Hovedgård Fjernvarme

Ny nødstrømsgenerator til Hovedgård Fjernvarme
21. 06 2018

- Alle kan sikkert huske, at vi havde ikke mindre end to strømudfald i Hovedgård her i vinter. Når det sker, kan der ikke leveres varme ud i byen, medmindre vi har vores egen generator til at levere den strøm, der er brug for, siger Kaj Jessen.
 - Vi har derfor haft en nødstrømsgenerator, som blev anskaffet helt tilbage i 1978, og dengang blev den endda købt brugt. Nu er den slidt op både fysisk og teknologisk, så vi har været ude for at anskaffe en ny. Som man kan se på billedet, fylder den godt i landskabet, men til gengæld holder den i mange år. Den afskrives i regnskabet over 30 år, men den holder sikkert længere.
 - Det er selvfølgelig helt afgørende, at vi kan levere varme til forbrugerne, selv om der er udfald på strømmen til byen. Vi kan derfor også anskue det her som en slags forsikring - især under våde og kolde vintre.
 - Nu er årsopgørelserne på vej, og det har faktisk været lidt vådere og lidt koldere end forventet. Nogle vil derfor modtage en lille efterregning, mens andre får penge tilbage. Sammen med årsopgørelsen følger et brev på 1 A4-side – læs det! Har du spørgsmål, så kontakt Hovedgård Fjernvarme.
 - Har du fået rabat på din husforsikring? Det kan du få, fordi fjernvarmemåleren har indbygget læk-overvågning, som giver besked til vagten, hvis der er en utæthed i huset, tilføjer Kaj og ønsker alle en god og varm sommer.