Ny partner i EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S

Ny partner i EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S
09. 10 2018
Pr. 1. oktober er René Sommer trådt ind som partner i EDC Erhverv Ejendoms Centret på Strandkærvej i Horsens.

-Vi er rigtig glade for at få René med ombord som partner. Han er en både dygtig og vellidt ejendomsmægler, som kender Horsens rigtigt godt, og med endnu en partner står vi endnu stærkere på det travle ejendomsmarked i Horsens, siger Lars Tygesen, der i forvejen er partner.

René Sommer selv var ikke i tvivl, da muligheden for at blive partner opstod.

-Jeg trives utroligt godt i jobbet og her i firmaet. Her er dygtige medarbejdere, hvor du altid kan få kvalificeret sparring, og Horsens er en by i vækst – og det kan vi også mærke i hverdagen, siger han.

René Sommer, der er 49 år og bor i Horsens, er uddannet ejendomsmægler. Han har arbejdet hos EDC Erhverv i to år, og har forinden været mange år i den lokale bankverden.

EDC Erhverv Ejendoms Centret har eksisteret i godt 10 år, og især de senere års travlhed i Horsens kan mærkes i forretningen, siger Lars Tygesen.

-Vores andel af markedet vokser år for år, og med René som partner er vi endnu bedre rustede til de mange opgaver, der ligger forude. Vi er fem uddannede ejendomsmæglere i firmaet, og det er en ekstra tryghed for virksomhederne og investorerne, at de altid kan være sikre på at få den rigtige rådgivning på et professionelt grundlag, siger han.

For René Sommer er partnerskabet ”den helt logiske beslutning”.

-Lige nu er efterspørgslen på ejendomme i Horsens større end udbuddet, når det gælder investorer. Horsens er en attraktiv by, også for investorer udefra, og det er ganske enkelt vildt spændende at være med til at skabe nye muligheder for både virksomheder og investorer, siger han og tilføjer endnu en grund til, at han trives i jobbet som erhvervsmægler:

-Du kommer ikke langt ved at sidde på kontoret. Det vigtigste arbejde foregår ude af huset, i direkte kontakt med kunderne – det passer mig rigtig godt, og det gør heller ikke noget, at vi i øjeblikket har rigtig travlt. Det er et tegn på udvikling og vækst i Horsens, understreger han.