Nye vedtægter fejret med Paragrafkringle

Nye vedtægter fejret med Paragrafkringle
08. 04 2018

Hovedgård Fjernvarme har fået nye vedtægter. De blev vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 5. april. Det betyder først og fremmest, at regnskabsåret fra den 1. januar 2019 kommer til at følge kalenderåret. Desuden betyder det, at selskabet nu hedder Hovedgård Fjernvarme a.m.b.a. – (og ikke Hovedgård Fjernvarmeværk). Vedtægterne kan læses på varmeværkets hjemmeside.
 Forslaget blev enstemmigt vedtaget, og det blev fejret med en kop kaffe og et stykke af den til lejligheden fremstillede Paragrafkringle!
 - Det, der nu sker, er, at det igangværende regnskabsår 2017-18 bliver afsluttet helt som vanligt pr. 30. juni 2018. Årsopgørelse udsendes omkring den 1. juli. Prisen pr. Kwh kender vi jo, men mange har sikkert brugt lidt mere varme end forventet. Hvis du går ind på E-Forsyning på hjemmesiden, kan du se, hvad der er brugt måned for måned, og du kan se din forventede årsopgørelse. Hvis du vil have hjælp, eller du ikke har adgang til nettet, så er du altid velkommen til at kontakte varmeværket, siger Kej Jessen.
 - Det næste, der sker, er, at vi får et kort ”regnskabsår” fra 1. juli til 31. december, hvor vi så laver en årsopgørelse igen. Fra den 1. januar 2019 kører regnskabsåret efter kalenderåret, og generalforsamlingen vil ligge i marts måned.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!