Nyt dyrehospital i Østbirk

Placeringen af nyt dyrehospital ved siden af det nye lægehus.
Placeringen af nyt dyrehospital ved siden af det nye lægehus.
Nyt dyrehospital i Østbirk
01. 04 2020
Som det er læserne bekendt bygger tømrer-, murer- & kloakmester J.A. Laursen nyt lægehus til lægerne i Østbirk som forventes at står færdig i november. John Arne er en driftig mand og synes at et dyrehospital med drive-in på grunden ved siden det ny lægehus ville være en win-win-situation for både patienter og kæledyr.

Idéen bag at bygge et dyrehospital ved siden af det ny lægehus er lige så enkel som den er genial og John Arne Laursen fortæller om sine planer:

- Jeg har mulighed for at købe grunden hvor skydebanen ligger i dag og hvis vi kan få ansat flere medarbejdere i firmaet, vil jeg tro at dyrehospitalet kan stå færdig allerede omkring jul. Min idé at patienter i lægehuset kan aflevere deres kæledyr i dyrehospitalets drive-in og ordre det som de skal hos lægehuset og hente deres kæledyr efterfølgende.

Det nye dyrehospital forventes at blive i to plan med kælder til stalde og internering, det samlede areal skønnes at blive tæt på 1.200 kvm.

Skydeklubben skal ud og se efter nyt areal til klubhus og skydebaner, og man fået mulighed for at kunne flytte til en grund i Gedved, tæt på motorvejen, som Horsens Kommune har haft besvær ved at få solgt da det ikke er en erhvervsgrund og borgmester Peter Sørensen kan godt se perspektivet i at skytteforeningen køber/lejer grunden:

- Vi har haft meget svært ved at komme af med grunden og skytteforeningen kommer som kaldet, og jeg er sikker på at vi finder en god ordning for alle. Det betyder også mindre med støjen fra skydebanerne, da de nu kommer så tæt på motorvej, afslutter en tilfreds borgmester.