Nytårsløb med beermile på Trailergaarden Gantrup Arena

Nytårsløb med beermile på Trailergaarden Gantrup Arena
01. 01 2017
Nytårsløbet i Østbirk fik en lillebror

For mange er det blevet en tradition at mødes til nytårsløb i Østbirk nytårsaftensdag kl. 10.00 i ØIF’s Klubhus. I år var deltagelsen gået fra at være over hundrede til langt over hundrede.
 - Alene på 3 km gåturen kunne vi tælle til 67 deltagere, siger Lone Hansen fra Løbeklubben.
 Der blev løbet 5 km og de sejeste tog 10 km ruten. Løbet i Østbirk er for alle. F.eks. brugte et hold U13 fodbolddrenge fra AC Horsens løbet til at holde formen vedlige i fodboldpausen.
 Efterfølgende var ØIF-Løb værter ved en skål og en snack - i år i Østbirkhallens Cafeteria, da ØIF’s fodboldafdeling solgte ”krudt” i Klubhuset.
 Her hævede Dorthe Søndergaard glasset og alle ønskede hinanden godt nytår.
 Efter skålen fortsatte de modigste med årets nye event - Nytårsmilen for voksne.
 Anders Søndergaard og Tom Søe havde udnævnt sig selv til at være udviklingsafdeling, efter de havde deltaget i et ølløb tidligere på året.
 Omtrent et dusin havde taget udfordringen på beermilen op, heriblandt Dorthe Søndergaard og Marianne Klinge Laursen, som i modsætning til herrerne løb på champagne i dagens anledning.
 - Godt, vi er mere end 10 der skal have øl, sagde Anders Søndergaard og kiggede rundt i flokken og talte hænderne i vejret.
 - Vi starter allesammen med at tage en øl, følger stregen rundt på fodboldbanen, og tager næste øl når vi passerer målstregen, og viste hvorledes man synliggjorde at øldåsen også var helt tom.
 Anders vendte dåsen over hovedet, hvorved evt. skum og dråber endte i håret som straf.
 Efter indtagelse af første øl tog deltagerne hul på de 4 omgange på 400 meter og 4 gange i depot, hvor øllet eller boblevandet skulle indtages.
 Nytårsmilen havde fundet inspiration i samme afholdt i Lundum og Peter og Peter fra netop Lundum, mødte da også i Østbirk frem som rutinerede beer-mile-løbere. De distancerede godt og grundigt ØIF’erne, som prompte tog udfordringen om revanche op i forbindelse med Lundum Byfest. At Nytårsmilen for voksne gentages i 2017 i Østbirk var ingen i tvivl om.
 - Udviklingsløbet er jo allerede en succes inden vi går igang, sagde Anders Søndergaard inden også han skålede godt nytår med de brugte beermile-deltagere.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.