Nytårsparade med sponsorcheck

Nytårsparade med sponsorcheck
12. 01 2015
Nytårsparade og overdragelse af sponsorcheck fra OK-benzin til spejderne i Østbirk

Spejderne i Peder Skrams Gruppe, Østbirk modtog søndag en dejlig check fra Super Brugsen i Østbirk. Checken lød på 7661 kr. og kommer fra den aftale, som spejdere har med OK-benzin, hvor 5 øre fra hver liter tanket benzin går til spejderne. Pengene er med til at gøre spejderlivet i Peder Skrams Gruppe lidt sjovere.
 Checken blev overrakt i forbindelse med den årlige nytårsparade, hvor spejderne fra Peder Skrams Gruppe starter det nye år, med at gå optog gennem  Østbirk. 40 spejdere og 20 forældre deltoge i optoget, som sluttede med gudstjeneste i Østbirk Kirke og efterfølgende cacao og boller i Præstegården.
 Peder Skrams Gruppe er en spejdergruppe under Det Danske Spejderkorps. Gruppen har cirka 65 medlemmer. De største grene er mini- og mikroerne, som er børn i alderen 6-9 år. Der er p.t. 25-30 livlige unger, og der kommer løbende nye til. Derfor er der også altid plads til nogen, som har lyst til at give en hjælpende hånd. Spejdererfaring er ikke nødvendig, du skal bare have lyst til at bruge en aften om ugen sammen med en samling glade børn, og være med til at give dem gode oplevelser. Skulle du have lyst, er du meget velkommen til at møde op til de ugentlige spejdermøder i ligger torsdag 18-19.30. Spejdermøderne foregår i spejderhytten bag Østbirk Skoles, SFO.