Nytårstaffel på Birkebo

Nytårstaffel på Birkebo
04. 01 2019
Der er rigtig mange måder at ønske hinanden Godt Nytår. Der er Nytårskur, der får man et glas bobler og en kage, og det er der tradition for rigtig mange steder - i kongehuset – kommunerne og adskillige foreninger.

Så er der Nytårstaffel – det gør vi igen i år i Centerrådet, med flot dækket bord – lækker mad – fest og underholdning og alle 60+ i Østbirk og omegn er velkomne.

Der er jo ikke noget, der er så godt at mødes om, som mad, og nu er julemaden på afstand, så vi kan glæde os til en dejlig middag. Januar kan være lang og mørk, men det går den rigtige vej mod lysere tider – det må fejres!

Centerrådet dækker op til festlig sammenkomst fra kl. 12 til ca. 15 søndag den 20. januar – mad, et glas champagne og kaffe er inkluderet i de 125 kr. det koster at deltage.

Billetter kan købes hos Birgit på Birkebo mandag den 14. januar 13.30 til 15 og herefter hos Østbirk Avis senest torsdag den 17. januar avisen er lukket onsdag– det er efter først til mølle-princippet. Husk endelig og medbringe billetten – der er måske en gevinst på den.