ØIF Sponsordag i Østbirk

ØIF Sponsordag i Østbirk
21. 09 2019
Allerede fra morgenstunden var en masse frivillige fra Østbirk Idrætsforening mødt op på arealerne udenfor SuperBrugsen og flere havde taget strategisk opstilling ved indgangen. Det drejer sig om at præsentere idrætsforeningen, at hverve nye medlemmer og ikke mindst – at samle så mange indkøbsboner som overhoved muligt.

Udenfor havde de forskellige afdelinger lavet opstillinger, så interesserede kunne prøve kræfter med blandt andet gymnastik, tennis, håndbold og fodbold. Der var mange, særligt unge, som stod i kø for at prøve de mange aktiviteter.

Ved benzinanlægget, for OK-benzin, stod der også frivillige som kvit og frit fyldte de tankende biler op med gratis sponseret sprinklervæske. Det tog alle godt i mod, i det flotte solskinsvejr som ramte området.

Ved SuperBrugsen Østbirks indgangsparti stod de frivillige klar til at modtage de mange indkøbsboner fra de handlende. Aftalen er at SuperBrugsen giver 10% af den samlede indkøbssum på bonerne. Sidste år samlede man boner for 150.000 kroner og modtog 15.000 kroner til klubben, samt et sponsorbeløb på 25.000 kroner. I år er aftalen den samme og ØIF håber på, at endnu flere afleverer deres bon i år, så det samlede beløb kan slå sidste års flotte resultat.

Inde i butikken kunne man se og bestille klubbens træningsdragt, få en kop kaffe med tilhørende småkage, og der var slik til dem som hellere ville det. I år havde klubbens e-sports-afdeling stillet to computerne op inde i bagbutikken, så interesserede kun prøve kræfter med den nye spændende idrætsgren.

I løbet af en uges tid får man gjort det endelige resultat op, og avisen er blevet lovet at vi får tallene så snart de ligger klar.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook