Omdelingsændring efter påske

Omdelingsændring efter påske
16. 03 2018

Det er ikke breaking news at Postnord ikke leverer så ofte til den enkelte husstand som tidligere.
 Også på avismarkedet varslede man sidste år markante ændringer, forringelser fra årsskiftet for de ugeaviser, der stadig benyttede det gammelkendte postvæsen.
 Østbirk Avis Østjydsk Avis forlod omdeling med PostDanmark tilbage ved årskiftet til 2008, men alligevel får den ændrede service på avismarkedet markant indflydelse hos Østbirk Avis Østjydsk Avis.
 Omdelerne har med beslutningen fået markant større volume på omdelingerne, og for at nå rundt, er man nødsaget til at starte på omdelingen allerede om tirsdagen.
 - Det er selvsagt et problem at få trykket en avis timer efter at omdelingen er påbegyndt, smiler redaktør Peder Stougaard, der har været igennem en turbulent forhandlingsperiode for at lande nogle deadlines annoncørerne bør kunne leve med.
 - Selv om vi hidtil har sendt avisen til tryk om tirsdagen, har vi formået kun at rykke deadline 2 timer fra mandag kl. 12 til kl. 10. Til gengæld er vi af tidsmæssige årsager pressede til at holde fast på at det kun er de mindste rubrikannoncer, som kan indleveres mandag morgen samt færdigproducerede, forudbestilte annoncer.
 - Sådan har det egentlig været i mange år, vi har bare været flinke til at se igennem fingre med for sent indlevering.
 - Det er ikke fordi vi ikke vil være flinke mere, det er desværre bare ikke muligt for avisen ryger til tryk nærmest inden ugen er påbegyndt, forsikrer Peder Stougaard.

winkFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!