Opstart Cantando-koret i Hovedgård

Opstart Cantando-koret i Hovedgård
11. 09 2018
Cantando starter op på efterårssæsonen onsdag den 19. sept. og øver onsdage kl. 18.30-20.30 i den grønne aula på Hovedgård skole.

Koret er for dig, der kan lide at synge, men som synes, du ofte får sunget for lidt - du har måske længe haft lyst til at synge i kor, men har savnet modet eller tiden eller noget helt andet. Er du en af dem? Prøv det – det er super vanedannende – adskillige medlemmer har været med i mere end 30 år. Koret satser på sangudvikling, spændende repertoire, fællesskab og socialt samvær og deltager i 3-4 koncerter i året.

I Cantando-koret er der højt til loftet, og der er plads til dig, der har sunget meget og dig, der er helt ny. Der er ingen optagelsesprøve, men du skal kunne synge rent. Koret synger 3 og 4-stemmigt og repertoiret sammensættes af et repertoireudvalg på 3 fra koret og dirigenten. Lærke Eller svinger dirigentstokken og akkompagnerer på klaveret. Der er garanti for motion til hele kroppen inkl. stemmelæber og smilebånd. Man går simpelthen glad hjem fra kor.