Orienteringsmøder og valg til menighedsrådene i Østbirk og Yding

Orienteringsmøder og valg til menighedsrådene i Østbirk og Yding
24. 07 2020
Vil du være med til at styrke Kirkelivet og i det hele taget arrangementer omkring vores Kirker og Præstegård – så har du dette efterår en rig mulighed.

Orienteringsmøder – hvor menighedsrådene fortæller om hvad de laver finder sted: Østbirk Præstegård Tirsdag d. 18. august kl. 19.00 – 22.00
Der startes med et spændende foredrag: Musik bag tremmer, hvor fængslets korleder vil fortælle og vise billeder fra arbejdet med koret. Vi synger sammen nogle af fængsels korets yndlingsnumre.

Under kaffen og kagen, vil menighedsrådet fortælle om deres arbejde – og enhver er velkommen til at stille spørgsmål og komme med deres gode ideer.

Yding Kirke Tirsdag 18. august kl. 19.00 – Menighedsrådet byder indenfor i Kirken, hvor de vil byde på lidt godt til ganen og fortælle om deres arbejde - og enhver er velkommen til at stille spørgsmål og komme med deres gode ideer.

Valg til menighedsrådet – Vil du stille op – eller vil du være med til at stemme på dem, der stiller op – så kom endelig 15. sept.

Østbirk Præstegård Tirsdag 15. sept. Kl. 19.00

Yding Kirke Tirsdag 15. september kl. 19.00

Enhver person, der er over 18 år og som er medlem af Folkekirken – bor i sognet eller har løst sognebånd til præsten i sognet kan stille op og er stemmeberettiget. Der stemmes skriftligt og anonymt.