Østbirk IF’s U8 fodbolddrenge til Bramdrup Cup 2018

På billedet ses fra venstre Frederik Hoffmann, Aksel Hovmand Larsen, Waldemar Bruus Jakobsen, Jakob Bak Pedersen og Mads Blicher Østergaard.
På billedet ses fra venstre Frederik Hoffmann, Aksel Hovmand Larsen, Waldemar Bruus Jakobsen, Jakob Bak Pedersen og Mads Blicher Østergaard.
Østbirk IF’s U8 fodbolddrenge til Bramdrup Cup 2018
12. 11 2018
Lørdag den 10. november i Bramdrup Cup 2018 i Bramdrupdam sports- og mødecenter i Kolding.

Trods spildominans mod de senere finalister fra Gauerslund tabte Østbirk-drengene åbningskampen 0-1.

Derfor var kravet point i den næste kamp mod Nr. Bjært/Strandhuse. Frederik Hoffmann åbnede scoringen med et kuriøst mål, scoret med låret fra 15 meters afstand. Mads Blicher Østergaard gjorde det til 2-0 på et flot, veltimet lob, inden Waldemar Bruus Jacobsen fra en ultraspids vinkel fik braget bolden i netmaskerne til slutresultatet 3-1.

Med et køligt og velplaceret vristspark af Frederik Hoffmann blot 14 sekunder før slutfløjtet, lykkedes det i den sidste gruppekamp at besejre Erritsø 1-0 og dermed kvalificere sig videre til slutspillet.

I kvartfinalen ventede turneringens favoritter fra Lunderskov. Forventningerne var på forhånd små. Men med en taktisk genistreg af ØIF-træner Morten Hoffmann, som spillerne udførte til punkt og prikke, blev Lunderskov-spillerne holdt i kort snor, presset overalt på banen og fik ikke tilspillet sig en eneste målchance. I stedet fik en små-skadet Mads Blicher Østergaard brilleret med endnu et perfekt kattepote-lob, denne gang fra banens midte, og bolden sejlede henover hovedet på en sagesløs Lunderskov-keeper. 1-0 og ØIF var i semifinalen.

Her ventede Askov. Og turneringens senere vinder viste sig at være for stor en mundfuld for de efterhånden godt slidte Østbirk-drenge. Kræfterne rakte ikke til mere end en solid forsvarskamp, og Askov vandt fortjent 2-0.

Efter at have sundet sig over den missede finaleplads kunne Østbirk-drengene forlade sæsonens første indendørsstævne med oprejste pander og kampklare til en ny udfordring allerede næste weekend i Aarhus.