Østbirksejr over Hovedgård i sæsonpremieren

Østbirksejr over Hovedgård i sæsonpremieren
01. 04 2017
Fodbold, serie 3 herrer: Hovedgård IF-Østbirk IF 0-3

Weekenden er turneringspremiere i fodboldturneringerne landet over. Således også i den lokale serie 3, hvor første hjemmekamp for de rapsgule fra Hovedgård var lokalopgøret mod Østbirk. En på papiret vanskelig opgave mod nedrykkerne i et lokalopgør, som startede ganske jævnbyrdigt med omend ufarlige, men dog chancer i begge ender.
 Et kvarter var spillet da anfører Neno Petkovic sendte bolden i mål til Østbirkføring. Et indadskruet hjørnespark endte i fjerneste målhjørne uden at nogle formåede at ekspedere bolden væk. 10 minutter senere var Neno Petkovic atter arkitekten, da han sendte et frispark fornemt og millimeterpræcist i fødderne på Nicolai Holst, som bragte stillingen på 2-0.
 Denne afgørende scoring faldt 7 minutter efter Hovedgårdspillerne med rette følte sig snydt for et straffespark, da Østbirks keeper Nicolaj Langballe kom for sent, og væltede en gul angriber.
 Frustrationen blev ikke mindre hos hjemmeholdet, da Marco Capitani minuttet efter 2-0 scoringen sendte bolden i netmaskerne til 3-0, i en situation, hvor Marco sendte sin oppasser i græsset med et benspænd. Men Marco fik, til trods for protesterne, lov at placere bolden ind bag en appellerende keeper i Hovedgårdmålet.
 Efter pausen kom Hovedgård bedst fra start, dog kortvarigt. Et grønt boldtab tvang Nicolaj Langballe ud i fuld længde for at fiste bolden over mål, hvorpå 3 hjørnespark fulgte, uden dog på nogen måde at blive farlige. Det blev i det hele taget ikke meget efter pausen. Kun Nicolai Holst var tæt på for udeholdet et par gange, og specielt i en situation, hvor en dribletur endte med gule hænder på bolden, var det Østbirks tur til at føle sig snydt for straffespark. Yderligere scoringer blev det ikke til i en trist anden halvleg, i et opgør som aldrig fik den nerve, som tilskuerne elsker i lokalopgør.
 Søndag vandt Horsens B 4-1 over Rye BK og Søvind GIF tog en sikker hjemmesejr på 3-0 mod Bosporos SK.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.