Populær juletræsfest i Hovedgårdhallen

Populær juletræsfest i Hovedgårdhallen
28. 11 2016

Red Barnets juletræsfest i Hovedgårdhallen trak selvfølgelig fulde huse.
 Arrangementet som bygges op omkring det store juletræ med dans, julesange, godteposer og julemand og nissemor er meget mere end en juletræsfest.
 Rundt om i Hovedgårdhallen frister spejdernes vafler, Red Barnets tombola og andre forfriskninger og Hovedgård Borgerforenings aktiviteter med fiskedam og lykkehjul fylder aktivt pauserne ud imellem underholdningen for de mange børn og voksne.
 Og underholdningen er rene publikumsmagneter. Mikael Klitlev og Minimoyserne indledte underholdningen, Spilopperne og Springtroldene fra HOG var rosinen i pølseenden, og således kommer der naturligt ekstra mange i hallen. For alene de optrædendes nysgerrige kammerater, forældre og bedsteforældre er i sig selv et talstærkt publikum, der naturligvis skal opleve de små stjerner på de bonede gulve.
 Dorte Frederiksen fra Red Barnet var tydeligvis glad for det fornemme fremmøde til endnu en særdeles vellykket juletræsfest, men har samtidig også et lille hjertesuk: Red Barnet mangler yngre hænder til at give et nap med bl.a. til forberedelserne af dagen.

Se video her!

smileyGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.