Rasmus og Andreas på promotiontour

Rasmus og Andreas på promotiontour
25. 05 2017
Familiefestival ved Vestbirk Vandkraftværk 10. juni til Vestbirks største havefest

Danmark Dejligst og lokale ildsjæle inviterer til Vestbirks største havefest ved Vestbirk Vandkraftværk den 10. juni.
 13 timers festival med Rasmus Nøhr, Zididada, Morten og Mia fra X-Factor og upcoming bands fra hele Danmark.
 Opmærksomheden på Danmarks største havefest skulle have et skub i onsdags, billetsalg opereres der ikke med, men ambitionen er at runde 1000 glade festivaldeltagere. I den anledning var Rasmus Nøhr, Andreas Hertz-Kendellen og en del af det frivillige team taget på rundtur i lokalområdet. På Vestbirk Musik- og Sportsefterskole, på Østbirk Skole, i SuperBrugsen Brædstrup, SuperBrugsen Østbirk og slutteligt på Restaurant Møllebæk, der var værter for promotionholdet, naturligvis med stegt flæsk og persillesovs, restaurantens onsdagsspecialitet. På restauranten blev der også plads til en fødselsdagssang til Richard fra Andreas Hertz-Kendellen inden Rasmus Nøhr gav de spisende gæster en musikalsk overraskelse.
 Lørdag den 10. juni forvandles Vestbirk Vandkraft og Trikotagefabrik til en familiefestival med tre scener, madtelte, børneaktiviteter, gymnastikopvisning, korsang, jamscene og meget mere. Arrangørerne tæller, udover Danmark Dejligst, lokale foreninger, forskellige sponsorer og Vestbirk Musik- & Sportsefterskole.
 Sidste år løb arrangementet lokalt med stor succes af stablen og i år går man gået fra kun én til tre scener i alliance med Danmarks Dejligst.
 De tre scener, skal skiftevis præsentere kendte og mindre kendte bands, efterskolebands og X-faktor stjernerne. Fælles for dem alle er, at de brænder for at fyre en fest af i familiehøjde, og give lokale fra hele oplandet en dejlig dag i hinandens selskab.
 Kraftværkscenen og Trikotagescenen vil danne rammen om udendørs koncerter dagen igennem, og inde på selve Vandkraften vil ligeledes være en akustisk scene, Café Kraftværk, hvor bl.a. koret Crazy Be Lazy, bandet Skulder Ved Skulder kan opleves, eller der er mulighed for en jamsession med gamle venner.
 For de mindste byder programmet på bl.a. bl.a. Anders Boysens musiktime. Musikprogrammet for resten af familien spænder over genrer som pop, rock, heavy og meget mere.

Gratis entré
Horsens Kommunes kulturudvalg, Fængslet og Skanderborg Festival støtter alle projektet med forskellige tiltag, ligesom lokale foreninger på dagen har forskellige boder, der sælger mad, drikkevarer og forfriskninger til både store og små. Overskuddet fra salget, generøse sponsorer og et samarbejde med Vestbirk Musik- & Sportsefterskole muliggør festivalen som gratisarrangement.
 Arrangementet kræver ingen billetbestilling – man tager bare familien under armen, et tæppe med til at sidde på - og så sørger arrangørerne for resten.
 Vestbirk Friskole står i år for at etablere gode parkeringsforhold. Dagsparkering koster 20.- og overskuddet går ubeskåret til friskolens arbejde i hverdagen. Mad og drikkevarer skal naturligvis købes på festpladsen og må ikke medbringes.
 Vestbirks største havefest begynder kl. 13.00 og der spilles musik non-stop til kl. 22.00.

Se film her!

yesKan du li' vores artikler - giv os et like her!

Sorry, you need to install flash to see this content.