Rytmisk gymnastik er tilbage i Østbirk – skal du være med?

Helle Thomassen og Katrine M. Pedersen (Privatfoto)
Helle Thomassen og Katrine M. Pedersen (Privatfoto)
Rytmisk gymnastik er tilbage i Østbirk – skal du være med?
14. 09 2020
Som noget nyt i år, har gymnastikudvalget været heldige at kunne starte et hold med rytmisk gymnastik for børn fra 3. til 6. klasse. Vi fik en henvendelse fra Katrine M. Pedersen og Helle Thomassen fra Østbirk, der gerne ville være instruktører på holdet, og det blev vi meget glade og taknemlige for i gymnastikudvalget, fortæller formand Thora Sørensen. Det var trist, da vi for et par år siden måtte lukke holdet power piger, for en idrætsforening skulle meget gerne kunne tilbyde rytmisk gymnastik, da det jo hører sig med.

På holdet vil man opleve rytmisk gymnastik med fokus på grundgymnastik og en masse sjove lege til god musik. Instruktørerne, der begge går i 3. g, byder alle velkomne, både øvede og begyndere og vil igennem sæsonen arbejde med nye rytmiske bevægelser og redskaber.

Holdet træner tirsdage fra kl. 18:30 – 19:30 i Xtra Arena, og børnene er meget velkomne til at komme og prøve at være med et par gange for at se, om det kunne være noget for dem.

Katrine M. Pedersen har selv lavet rytmisk gymnastik i mange år, og hun elsker gymnastik og vil derfor gerne dele sin glæde og erfaring med gymnastik med andre. Hun har gået til gymnastik i Østbirk og Horsens. Helle Thomassen har også lavet rytmisk gymnastik i mange år og har gået til gymnastik i Østbirk og på Flemming efterskole, hvor hun har fået en hel masse erfaring med rytmisk gymnastik.

Fra gymnastikudvalget skal der lyde en stor opfordring til alle 3.-6.-klasser om at komme og være med!