Så er der igen halbal i Hovedgård

Så er der igen halbal i Hovedgård
07. 10 2018
Måneders hårdt arbejde udmøntede sig i en næsten helt fyldt Hovedgård Hal for Mathias Bruhn og Kim Rasmussen, som har været primusmotor for at der igen er halbal i byen.

Der var fyldt ved alle bordene i den store hal med masser af glade gæster som, havde taget festtøjet på for at feste igennem med familie, venner og naboer. Menuen var lækker om end lidt forsinket, men godt så den ud da den endelig kom ind på den store buffet.

Aftens vært var Jacob Haugaard som leverede en topprofessionel underholdning lige fra begyndelse af. I starten da maden lod vente på sig gik han på scenen og i løbet af få sekunder sang alle i hallen med på klassikeren: Jeg Bor Til Leje På Haveje. Det var samtidig en lille hilsen til Kim Larsen som udødeliggjorde sangen.

Haugaards lille korte intermezzo fik stemning op til vidunderlige højder og som et trylleslag var maden båret ind og hovedretten kunne indtages. De mange frivillige i hallen som passede barerne, buffeten og klarede afrydningen af bordene, har også en meget stor del af æren for at Hovedgård Halbal 2018 kan betegnes som en succes.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook