Så starter den nye sæson op i ØIF-LØB

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Så starter den nye sæson op i ØIF-LØB
09. 02 2019
Og det bliver en meget spændende sæson med flere nye tiltag. Som tidligere år er der også i år plads til alle som ønsker at komme ud at gå og løbe. Vi tilbyder et bredt program lige fra at gå nogle få km til at løbe 15 km eller mere.

Vi fastlægger først endelig de forskellige hold når vi ser interessen den. 19.bebruar kl.17.30 hvor vi starter den nye sæson op.

Som udgangspunkt forventer vi at starte op med 3 hold:

  • Gå/løbe 1,6 km og 5 km. Alm. program/program for Royal Run
  • Løbe op til 10 km. (på ca. 16 uger) Alm. program/program for Royal Run
  • Løbe over 10-15 km eller mere (fortræning til f.eks. halv. Marathon)

Dette er primært for de løbere der oftest planlægger deres egne ruter. Fælles for specielt hold 1 og 2 er at der i år bliver mere ”alternativ” løb. Dette vil sige at det ikke kun er løb fra start til slut. Der vil også nogle gange være bakketræning, intervaltræning, styrketræning, og f.eks. trailløb som foregår på afmærkede skovstier op på ”forhindringsbaner”.

Noget særligt i år bliver vores tilbud om fortræning til Royal Run løbet i Århus den. 10 juni. Et samarbejde vi har indgået med DGI, som har udarbejdet spændende og sjove programmer. Vi håber på at jer der har tilmeldt sig Royal Run kunne have interesse i at for-træne sammen med os i ØIF-LØB. Dette gælder selvfølgelig også jer der desværre ikke nåede at få et startnummer til Århus. Her kan vi f.eks. tilbyde at deltage i Jellingløbet den. 12. juni, som har noget at tilbyde for alle aldre og på alle niveauer. Med andre ord er der et stævne for os alle som ønsker at have et mål for sæsonen, når vi starter op den. 19.februar.

Er der interesse for andre stævner som f.eks. Beringsstafetten, Moesgaard trail, m.fl. kan vi drøfte dette. Vi lægger i ØIF-LØB meget vægt på det sociale, så alle får en god oplevelse ved at være med. Derfor starter vi alle med fælles opvarmning og slutter af med frisk frugt og vand.

På udvalgte tirsdage tager vi ”ud af huset”, hvor vi mødes et andet sted i lokalområdet, så vi på vore gå/løbeture får set mere af vores flotte natur. Lørdag/søndagsløb (uden træner) forskellige steder kl. 09.30 er også meget populært – f.eks. en tur ved Klostermølle.

Informationen foregår som regel på Facebook (”ØIF-LØB”), eller ved træningen tirsdagen før.

Hvad koster det at gå og løbe?

En hel sæson fra 19.feb til 8.oktober koster 325 kr. inkl. frugt/vand. - og gratis mad ved sommer/vinterafslutningen. En ”startpakke” (f.eks. fortræning til RR) fra 19.feb til 25.juni koster 175 kr. også inkl. frugt/vand – og gratis mad ved sommerafslutningen.

Vi håber meget på at du finder ud af at det er så godt at gå/løbe i ØIF-LØB at du fortsætter efter den. 25.juni (175 kr.) -du får garanti for frisk luft, motion, gode oplevelser, - og ikke mindst rigtig godt samvær.

Vi glæder os til at se dig.