Sang og leg for de mindste i Søvind

Sang og leg for de mindste i Søvind
13. 11 2019
De alleryngste var inviteret til dans, leg og musik på Søvind bibliotek, hvor musikpædagog Dorte Nørgaard fra Horsens Musikskole stod klar til en times god musikalsk udfoldelse.

Udstyret med en lille højtaler i bæltet og en mikrofon ved munden gik Dorte straks i gang da de 20 vuggestuebørn og voksne var ankommet, og hun sang om vejret og fik alle op at danse og alle sang med.

Børne var alle parate til sang og ballade, og flere af pigerne havde fine dansekjoler på, hvilket Dorte Nørgaard og fortalte dem, og der udbrød store smil på pigernes ansigter.

Der var besøg fra blandt andet den lokale vuggestue i Søvind – Lopperne – og fra Legehuset i Stensballe. Dorte Nørgaard fik alle til at lege med og der blev danset, klappet, hoppet og sunget så loftet næsten lettede.

Hvis du skulle have lyst til at tage din 0 – 3-årige med til et lignende arrangement, så afholder Horsens Bibliotek Sang og Dans med Dorte Nørgaard på Østbirk, Hovedgård, Gedved og Brædstrup biblioteker. Se nærmere information på www.horsensbibliotek.dk/arrangementer.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook