Seniorerne i Østbirk i gang efter ferien

Seniorerne i Østbirk i gang efter ferien
06. 01 2020
Idræt om Dagen og Mandags - Gåturen er startet op igen efter jule- og nytårspausen, og der er plads på begge aktiviteter til nye og flere deltagere.

Idræt om Dagen i vinterhalvåret fik vind i sejlene i Østbirk, da den nye hal slog dørene op for godt et år siden. Hver torsdag formiddag mødes seniorer og andre, der har mulighed for motion i dagtimerne, til et par timers opvarmning og forskellige aktiviteter, der kan variere fra gang til gang alt efter deltagernes ønsker.

For et par måneder siden startedes endnu en formiddags-aktivitet, nemlig Mandags – Gåturen, som gennemføres uanset vejr og vind. En snes deltagere mødes ved SuperBrugsen og går ud på et par ture af en til halvanden times varighed, en til de hurtigst gående og en anden til dem, der vil tage den mere med ro. Det har hidtil været tilstrækkeligt med to forskellige ruter for at tilfredsstille behovet, men ruterne skifter fra gang til gang, så deltagerne får set hele Østbirk og oplandet.

Fælles for de to aktiviteter, som Atletik- og Seniormotionsudvalget i Østbirk Idrætsforening står bag, er, at nye deltagere fortsat er hjertelig velkommen.

- Begge aktiviteter tilbyder motion og samvær i én pakke, så nemmere kan det næsten ikke blive, siger seniormotionsudvalget, der har halveret kontingentet for resten af sæsonen.