SF Horsens får ny formand

SF Horsens får ny formand, 32-årige Pernille Vinther Søby Holm.
SF Horsens får ny formand, 32-årige Pernille Vinther Søby Holm.
SF Horsens får ny formand
18. 01 2020
På en ekstraordinær generalforsamling onsdag den 15/1 fik SF Horsens ny formand. Det blev 32-årige Pernille Vinther Søby Holm, der onsdag aften kunne modtage lykønskningen og en buket blomster fra den afgående formand Paw Amdisen, der til daglig sidder i byrådet for SF og som af samme grund har haft et stærkt ønske om at give formandsstafetten videre til friske kræfter.

Pernille har været en del af SF’s bestyrelse siden lokalforeningens sidste generalforsamling. Hun er oprindelig fra Thy, men har i de sidste mange år boet i Horsens, hvor hun arbejder som folkeskolelærer i udskolingen på Østerhåbskolen i Torsted. Og her bor hun også sammen med sin familie. Helt naturligt har især børneområdet Pernilles store interesse, hvilket også er baggrunden for at hun har valgt at blive aktiv i politik. Men socialpolitik, klima og bæredygtighed er også hjertesager for den nye formand.

”SF har været mit parti i en del år efterhånden. Med partiets fokus på børnene, den grønne dagsorden og dem i vores samfund, der har brug for ekstra støttende hånd, så er jeg helt på rette hylde politisk. Jeg synes det var på tide for alvor at blive aktiv i politik og være med til at gøre en forskel. Vi skal til at forberede os på kommunalvalget i 2021 og jeg kunne godt tænke mig at smide noget frisk energi ind i det projekt.

SF er et parti på vej fremad, som vi viste ved sommerens to valg. Jeg tror på, at næste kommunalvalg bliver valget hvor vi igen får mere end et byrådsmedlem. Vi har – også lokalt – kæmpet for børnene og den grønne dagsorden, og det er områder, hvor der er virkelig er opbakning til, at der skal ske noget nyt og noget mere. Det skal SF fortsat være lokale garanter for hvad enten det handler om at styrke folkeskolen, minimumsnormeringer eller at kæmpe for den grønne omstilling”, forsikrer Pernille Vinther Søby Holm, som glæder sig til den nye rolle som lokalformand.

”Fra min opvækst i det vestjyske er jeg vant til modvind fra vest. Det giver en god evne til at stå fast, men også til at se muligheder frem for begrænsninger. Og med den indstilling håber jeg at kunne være med til at give SF Horsens medvind i de kommende år”.