Skoleelever fortolkede Midt Om Natten

Skoleelever fortolkede Midt Om Natten
28. 01 2017
Østbirk Skoles 5. årgang fremførte deres egen fortolkning af Midt Om Natten

I røg og damp, dæmpet belysning og i projektørernes stærke lys, opførte Østbirk Skoles 5. årgang onsdag eftermiddag deres egen fortolkning af Midt Om Natten.
 De sidste tre torsdage har eleverne arbejdet med at skabe en kulturforestilling på deres projektdage. Forestillingen blev opført i Østbirk Skoles gymnastiksal for 100 af skolens elever, forældre og øvrig famlie, som havde mulighed for at se med kl. 13.00.
 Temaet for forestillingen tager udgangspunkt i filmen ”Midt om Natten”, hvor blandt andre Kim Larsen spiller den ene hovedrolle. Eleverne har gennem processen fortolket filmen og genskabt en moderne og ny udgave, hvor eleverne både spiller skuespil, musik og danser. Derudover har et hold elever arbejdet med scenografien. I forestillingen bliver temaerne venskab, kærlighed og konflikt fremhævet i et æstetisk udtryk.
 Elevernes kunne til fingerspidserne replikkerne udenad og hvis der var lampefeber foran publikum, formåede alle at pakke nerverne væk. Der var tydelig tale, flotte dansenumre og en fortælling, som var indøvet på rygraden.
 - Vi har også haft travlt, vi har haft meget travlt. Men vi har heldigvis en 5. årgang som er fantastisk engagerede i det vi laver, og ellers kunne det ikke lade sig at gøre at lave sådan et show, sagde Glenn Hartung Honoré, Østbirk Skole efter forestillingen.

Se film her!

yesKan du li' vores artikler, giv os et like her!

Sorry, you need to install flash to see this content.