Smag dansk whisky på GRUS

Dansk Whisky - Per Gregersen
Dansk Whisky - Per Gregersen
Smag dansk whisky på GRUS
07. 11 2019
Dansk whisky er for alvor på vej ind i danskernes og verdens bevidsthed som et stærkt alternativ til andre og mere kendte whiskylande. Det blev senest understreget i oktober, da Thy Whisky vandt titlen Best European Whisky 2020 i Jim Murray’s Whisky Bible.

Nu kan du selv smage på og høre meget mere om dansk whisky. Det sker ved et foredrag med smagning på kulturcafeen GRUS i Kongensgade i Horsens. Det finder sted fredag 15. november fra kl. 17 til 19.

Her vil Per Gregersen, der netop har udgivet en anmelderrost bog om dansk whisky, uddele smagsprøver fra godt en håndfuld danske whiskyer samt fortælle om de danske destillerier, deres bestræbelser på at lave god whisky – og hvad perspektiverne kan være i fremtiden.

-Bogen Dansk Whisky handler naturligvis om de dejlige dråber, men lige så meget om iværksætteri, stædighed, lange arbejdsdage og god smag. Det er simpelthen en række af målrettede ildsjæle, som er godt i gang med at skrive et nyt og velsmagende kapitel af dansk spiritushistorie, siger Per Gregersen, som i bogen fortæller historien om 18 danske destillerier.

Foredraget og whiskysmagningen koster 400 kr. Billetter skal bestilles på forhånd via info@gruskultur.dk og billetsalget er i fuld gang. Der er et loft på 25 deltagere.