Smagfuld aften i SuperBrugsen Hovedgård

Smagfuld aften i SuperBrugsen Hovedgård
03. 12 2016
SuperBrugsen inviterede kunderne på gourmetsmagning med gode rabatter

- Lad nu være med at storme ned i vinafdelingen, der er rigeligt, sagde uddeler Jesper Brarup Jensen med et smil, da han bød velkommen til gourmetsmagning torsdag aften i SuperBrugsen Hovedgård.
 Personalet i SuperBrugsen havde denne aften på stande rundt i butikken, fyldt op med smagsoplevelser for at vise hvad den lokale SuperBrugsen er gode til. Slagterne gav smagprøver på en lang række specialiteter til jul og nytår, Kate havde anderledes lækre grønsagsblandinger på fadene, og der var stande med rigt udvalg af oste, juice, vin, øl, spiritus og med lidt til den søde tand.
 - Vi håber I har taget det gode humør med, det har vi, og er klar til at give jer alle en god oplevelse. Det er en anderledes måde at møde jer på end i hverdagen, sagde uddeleren og opfordrede de fremmødte til at spørge ind til smagsprøverne ved standene. Slagterne og det øvrige personale glædede sig til at fortælle om udvalget på fadene.
 Rundt på standene gik snakken livligt, der blev interesseret spurgt ind til egne favoritter, for udvalget var righoldigt og smag er som bekendt en variabelt størrelse, og med et glas i hånden var lejligheden der for at dele egne meninger med ”naboen”.
 Og når favoritterne var fundet, var der denne dag mulighed for at handle til 20% rabat for de fremmødte, samtidig med at man i udgangen blev mødt med en hilsen af uddeler Jesper Brarup Jensen, som til hver enkelt havde en gave indeholdende overraskelser til en værdi af over de 100 kr. som indgangen kostede - og med rigelige renter ...

Se film her!

smileyGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.