Smid badevægten ud så bliver det en god uge

Smid badevægten ud så bliver det en god uge
02. 02 2017
Lindy Aldahl fra Rigtige Mænd fik latteren til at springe mod en sundere livsstil

Onsdag aften besøgte Lindy Aldahl, kendt fra DR’s programsucces ”Rigtige Mænd”, Østbirkhallen.
 Foran 175 tilhørere fortalte han om sin medvirken i TV-programmet, om castingen, om optagelserne, om effekten - og det gik ikke stille af.
 Mureren fra Støvring har siden programmet afsluttede turneret landet rundt med sit stand up show, som ikke bare er hamrende morsomt, det flytter også mennesker mod en sundere livsstil. Publikum tager Lindy til sig som en af deres, nok bare en del sjovere.

Det skal vi ikke være med til
Det skal vi ikke være med til, fortalte Lindy om hans respons til konen i en finurlig fortælling om hvordan hans bedre halvdel Anette havde meldt ham til casting, klaret alle formaliter frem mod castingen, og fået ham med i et program, han ikke anede hvad gik ud på.
 Latteren fyldte gang på gang Østbirkhallen, som når Lindy bebudede:
 - Så ringede jeg lige hjem for at høre min mening.
 Forinden havde Lindy fortalt om hvordan Anette havde besvare spørgsmålene for ”os”.
 Det kørte derudaf med sjove fortællinger om oplevelserne med Jonas, Hammer, Søren og Palle og ikke mindst Marianne - programchefen, som forsøgte at holde styr på drengene.

Kovending
På en lang trappe i Marselisborg Skov kom det første tegn på en livsstilsændring for aftenens hovedperson. Den meget laaange trappe, som iøvrigt var blevet sammenklippet, så det så ud til vi kun var på den en enkelt gang, trak tænder ud, fortalte Lindy.
 Det var da han af programtræner Jacob Søndergaard fik et ultimatum; enten stopper du med at ryge, ellers er det hjem i bilen. Det blev til rygestop.
 - Min rådne krop som 38-årig havde en bodyage på 52, fortalte Lindy.
 Efter 5 en halv måneds forløb er den 33 år, og jeg drikker stadig en øl i garagen og et glas rødvin, god mad og en mørk rom. Men jeg motionerer, kalder det bare noget andet, det er vigtigt, fortalte Lindy, som stadig er tro mod sin morgenomelet.
 Kald det en skovtur, istedet for en løbetur, smid badevægte ud. Jeg har ikke været på vægten i over 2 år, jeg aner ikke hvad jeg vejer. Jeg mærker efter. Når livremmen lige er lidt lettere om livet, så ved jeg det er en god uge. Det er aldrig rigtig godt, hvis man er på vægten!

Hvis de kan, kan vi fa’me også
Afrundringen var i den mere seriøse afdeling, men stadig leveret med humør og måske netop derfor, gav det tilhørerne i salen noget særligt med hjem.
 Her fortalte Lindy om hvordan han nu i hverdagen træner, men kalder det noget andet og at indstillingen, hvis de ka’ så kan vi fa’me osse, holder et langt stykke hen ad vejen.
 Som når Lindy og gutterne har været med i xterraløb (mountainbike, svømning i åbent vand og terrænløb).
 Og der er jo deltagere som f.eks. ham guldfirre-Eksild og sådan nogle ”sportsidioter”, men vi har fået rigtig mange med, sagde Lindy om de træningsfællesskaber og motionsevents, som er sat igang i slipstrømmen af De Rigtige Mænd ...
 Og så blev slutbemærkningen om hvordan Marianne havde skældt ud, fordi de havde trukket et Slot Classic op efter X-treme-løbet. Ikke fordi de drak den, men fordi hun ikke fik det filmet, og så måtte der åbnes endnu en, men den første lå og ”klukkede” på jorden.
 Efter foredraget var der VIP-arrangement med Lindy Aldahl for deltagerne i Østbirk Ændrer Livsstil.

Film se her!

winkKan du li' vores artikler, giv os et like her!

Sorry, you need to install flash to see this content.