Smukke Vestbirk gør klar til fest

Smukke Vestbirk gør klar til fest
09. 09 2018
Lørdag 8. september havde borgerne i Vestbirk samlet sig ved forsamlingshuset og var klar til at forskønne arealerne udenfor. Selvom man havde en mægtig modstander i den hidsige regn, trodsede flere det våde element og tog fat.

Dagens skulle bruges til fælles aktiviteter for alle i Vestbirk og arealerne ved forsamlingshuset blev renset for ukrudt, skiltet ved vejen blev algefrit og flot igen. Man fik også lavet et læhegn så affaldscontainerne blev skjult og de sidste bænke blev samlet og sat op uden for.

Da frokosten var overstået, gik de fleste hjem og klædte om til den følgende sportslige aktivitet: Vejfodboldturneringen, som blev rykket ind i gymnastiksalen på grund af regnbygerne. Turneringen begyndte med en mindre krise, da nøglen til redskabsrummet med bolde, fodboldmål o.lign. blev smækket inde. Så mens der blev skaffet en ekstranøgle, gik man i gang med at spille tremandsfoldbold og det gik stærkt, der blev grint og klappet ad spillerne på banen.

Efter fodboldturneringen var er et særligt kend-din-by orienteringsløb, hvor man vha. en app på telefonen kommer rundt i byen. Dagens højdepunkt var den festlige sammenkomst i forsamlingshuset, hvor bordene var opstille, meget utraditionelt, og formede fem arme ud i rummet. Maden var i dagens anledning ganske gratis og drikkevarerne kunne som altid købes til fornuftige priser i baren.

kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook