Søvind rockede med Horsens

Søvind rockede med Horsens
08. 06 2014
Malerierne på Søvind Kro & Galleri var tæt på at falde ned, da Den Skaldede Kok og hans drenge i Midnight Blues gav god gammeldags rock fredag aften samtidig med at Aerosmith og Steven Tyler bragede løs ind i Horsens. Søvind rockede virkelig med!

Den Skaldede Koks succesbog ”Grill med gnist og glød” dannede baggrund for en helt sort menu som mange af gæsterne på Søvind Kro & Galleri havde deres bange anelser til. Men alle måtte dog total overgive sig til såvel det retternes spændende design samt ikke mindst smag. Her havde Søvind Kros gode køkkenchef virkelig fået lov at lege med lidt hjælp fra gæstekokken.
 Mobiltelefonernes kameraer kom virkelig i brug rundt ved bordene, så billeder fra Søvind er nu kommet ud til hele Danmark. Da aftenens gæster både kom helt fra Helsingør, Fyn og Ålborg.
 - Gourmet og musikaftenerne på Søvind Kro & Galleri har nu fået godt fast i et koncept for en meget anderledes måde at gå ud og spise på, siger krofatter Torben Fassing.
 Efter Den Skaldede Koks bestemt ikke sorte, men meget farverige fortælling om det at grille samt den gode madoplevelse, var det tid til en hurtig omklædning inden de gamle drenge i Midnight Blues - supporterband for Deep Purple, Brian Adams og Status Quo spillede Søvind Kro & Galleri op, så billederne blafrede ...
 Først kl. 12 lørdag middag havde alle fået festet af og Den Skaldede Kok forlod Søvind Kro & Galleri, som med besøget og den festlige rockaften havde fået masser af inspiration til sommerens grill-menuer i såvel restauranten samt til sommerens mange selskaber.
 Allerede på næste lørdag, den 14. juni, er 100 gæster inviteret til Sommerbryllup med temaet Ild og Røg. Dette tema vil på alle måder præge bryllupsmenuen hele aftenen.
 På den gode gamle kro har Anette Walther nu også fået rettet alle hendes billeder på plads igen, samt fået inspiration til et nyt farverigt billede. Krofatter Torben Fassing går også og glæder sig til en juni måned, der slår nye omsætningsrekorder. Ja, der er virkelig kommet liv i Søvind.