Spejderne fra Østbirk på MUS-løb

Lea, Sine, Albert, Ask, Asger og Alberte kåres som årets bedste mikro-patrulje
Lea, Sine, Albert, Ask, Asger og Alberte kåres som årets bedste mikro-patrulje
Spejderne fra Østbirk på MUS-løb
10. 05 2015

20 spejdere fra Peder Skrams Gruppe i Østbirk var i lørdags på løb i Staksrode Skov. Sammen med ca. 200 spejdere fra området omkring Horsens deltog de i det årlige MUS-løb. MUS-løbet er for spejdere i alderen 6-11 år, og arrangeres hvert år af Sct. Georgsgilderne i Horsens.
 Årets løb var bygget op over et indianertema, og spejderne havde alle lavet fjer-prydelser, som de havde på under løbet.
 Peder Skrams Gruppe havde 3 patruljer med på løbet og de brugte dagen på at løse opgaver rundt omkring i skoven. De skulle blandt andet bygge en slæde, som den indianerne brugte til at spænde efter hestene. De skulle også skyde med bue og pil, og opfinde en regndans. Regndansen var en stor succes, da det stort set regnede under hele løbet. Men spejderne gik til opgaverne med godt humør. Det var nogle trætte og våde spejdere, der om eftermiddagen stillede op til præmie-overrækkelse. Anstrengelserne havde dog ikke være forgæves. Mikroerne fra Peder Skrams Gruppe blev den bedste patrulje i den yngste aldersklasse, og vandt MUS’en til at sætte på deres patrulje-stander.
 - Mus-løbet var en rigtig sjov oplevelse og Peder Skrams Gruppe er parat til at tage afsted igen næste år, siger Pia Kjær Madsen, Peder Skrams Gruppe.