Sponsorpenge til Hovedgård Skoleorkester

Sponsorpenge til Hovedgård Skoleorkester
08. 04 2019
Fredag eftermiddag bredte der sig pludselig en velkendt lyd udover SuperBrugsens nabolag. Det var naturligvis Hovedgård Skoleorkester, som var på færde. I blå og hvide farver, og til de velkendte toner fra marchrepertoiret, marcherede orkesteret ind på parkeringspladsen og hele vejen igennem SuperBrugsen.

Nede imellem kølediske og bland-selv-slik montren lød "Down by the riverside" festligt (og lidt højt). Årsagen til dette var at HSO fik overrakt seneste års sponsorpenge fra sponsoraftalen med OK-benzin og SuperBrugsen. Sikke en festdag. HSO kvitterede med (en til dagen komponeret) OK-benzin sang, samt en fødselsdagssang for SuperBrugsen og det velkendte HSO-hurra. Inde i butikken kunne kunderne gætte på beløbets størrelse, og de 10 der kom tættest på beløbet vandt præmier.

I HSO er vi taknemmelige for at så mange af byens borgere har lyst til at støtte vores forening ved at tegne benzinkort hos OK. Det er en af årsagerne til at vi fx kan komme afsted på ture engang imellem, hvilket helt klart er et absolut højdepunkt når man spiller i HSO. Det er oplevelser for livet at få lov til at spille musik fx for FC Barcelonas fanklub på Camp Nou eller på en flodbåd i Prag. Tusind tak for støtten!