Stemningsfuld fodboldcup i Østbirk

Stemningsfuld fodboldcup i Østbirk
07. 03 2017
Trailergaarden Gantrup Cup kun for fodboldpiger fyldte i weekenden Østbirkhallen med fodboldstemning og højt humør

For 5. år i træk afviklede Østbirk Idrætsforening, fredag, lørdag og søndag indefodboldstævnet for piger - Trailergaarden Gantrup Cup.
 Opskriften på successen, som endnu engang kunne melde ”alt udsolgt” i alle årgange, er at jævnbyrdigheden er i højsædet, og oplevelsen med at ”lige børn leger bedst” giver den største succes, også på fodboldbanen. Et koncept om jævnbyrdighed arrangørerne allerede ved tilmeldigen opfordrer trænerne bag holdene til at respektere.
 På forhånd begrænses antallet af hold til 12 i hver årgang. Det er hvad man tidsmæssigt kan rumme i 3 tætpakkede fodbolddage, og i flere årgange gælder det derfor om at være hurtig på timeldingen, for at komme med. Den geografiske spredning på holdene har vokset sig stor i den populære cup med den særlige stævnestuktur. Arrangørerne vægter mange kampe for holdene højt i programmet, hvor alle går i finalerunder i henholdsvis A, B og C og således spiller med til sidste fløjt, hvorfor tallet 12 i 4-holdspuljer er nøglen. Alle får præmier i en præmieoverrækkelse og på den måde formår man ved Cuppen at det kun er vindere, som tager hjem fra Østbirk.
 Og setuppet er gennemført. Der løbes ind til hver enkelt årgang til musik, lysshow, røg og efterfølgende præsenteres holdene inden kampene sættes igang.
 Et stort korps af frivillige fra Østbirk IF og ikke mindst lokale sponsorer står bag det vellykkede stævne, hvor flere af de glade givere også deltager i præmieoverrækkelsen.
 Og med Tigerdyret i hopla og uddeling af spurtpræmier, og scoringsmusik i alle finalekampe, var stemningen høj fra start til slut. Godt 500 fodboldpiger deltog i Trailergaarden Gantrup Cup 2017. Der blev afviklet 210 fodboldkampe i U15/16, U9, U10, U11, U12, U13 og U14 piger.

Se film her!

yesKan du li' vores artikler - giv os et like her!

Sorry, you need to install flash to see this content.