Strikkedamer og dåbsklude – nu også i Østbirk

Strikkedamer og dåbsklude – nu også i Østbirk
03. 04 2017

Strikkedamerne har været i Østbirk Præstegård hver anden onsdag gennem de sidste 35 år – men det nye er, at nu stikker de også dåbsklude.
 Sognepræst Ann Maj Lorentzen fra Djursland, har begyndt en trend indenfor Folkekirken. Hun begyndte, at strikke dåbsklude. Denne trend med dåbsklude har bredt sig til landets kirker – også Østbirk og Yding Kirker er ”hoppet med”, fordi Preben Egeholt bragte ideen hertil.
 Så nu strikker Præstegårdens strikkedamerne også dåbsklude. Strikkedamerne stikker jo mange ting og sager, der sælges. Pengene fra salget går til varmestuen i Horsens og et sponsorbarn i Indien. Menighedsrådet har derfor lavet en aftale, at de betaler et beløb for hver dåbsklud.
 - Fra august måned er tanken så, at dåbsbørnene får deres egen dåbsklud med hjem. En dåbsklud strikket af dejlige varme hænder. En dåbsklud, der er fyldt af varme tanker og gode ønsker for barnet, siger sognepræst Lone Buhl Pedersen.
 - Kom endelig og vær med til at strikke dåbsklude eller andet. Ønsker du at sidde derhjemme og strikke dåbsklude eller andet, der kan gå til det gode formål er du også så velkommen til det.
 yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!