Strikning med et højere formål

Strikning med et højere formål
18. 06 2018

Hver tirsdag eftermiddag året rundt mødes op til 20 strikkedamer i Tamdrup Aktivitetscenter. Og mens pindene går bliver der vendt mangt og meget. For det handler om meget mere end håndarbejde. Gruppen er et stærkt netværk af kvinder, der tager hånd om hinanden. Her kan man få sig et godt grin over sjove episoder, og læsse af når noget er svært. Men det er også et sted, hvor man deler gode råd – også om hjælpemuligheder hos kommunen.

Beboerne forkæles
Garnet modtager kvinderne gratis – og de strikker ikke kun til sig selv. Mange af de fine ting bliver solgt på Tamdrup Centeret, hvor pengene ubeskåret går til den årlige udflugt for Centerets beboere til Kystens Perle. Det er en dag, beboerne ser frem til med glæde og forventning.
 Tirsdag den 12. juni kunne alle igen i fællesskab nyde tarteletter, lagkage og kaffe. Og de skønne rammer ned til Bygholm Sø var også med til at sætte den gode stemning.
 Beboerne nød oplevelsen i fulde drag, og for strikkedamerne er det en glæde at kunne glæde andre. Det er en tradition alle ønsker at fortsætte med.