Styrk dit barns immunforsvar på HNT

Styrk dit barns immunforsvar på HNT
26. 03 2019
Anette Straadt præsenterer i foredraget ”Styrk dit barns immunforsvar – slip for konstant snot og hoste” en række værktøjer, som børnefamilier kan benytte for at undgå podernes mange sløje dage. Ja, der er endda løsninger til at få feber og forkølelse til at forsvinde hurtigere. Oplev Anette Straadts foredrag på Horsens Ny Teater d. 26. oktober 2019.

Ulvetime, ellevetaller og afbrudt nattesøvn – de fleste forældre kender alt for godt til vintersyge børn og træt familie.

Men det behøver faktisk ikke være sådan. I dette foredrag tager Anette Straadt fat om de mest sejlivede myter og afliver dem med gode råd – for du KAN gøre rigtig meget for at slippe for snot og hoste. Du KAN styrke dit barns immunforsvar. Og du KAN gøre noget for at slippe hurtigere af med feber og forkølelse.

I Anette Straadts foredrag ”Styrk dit barns immunforsvar – slip for konstant snot og hoste” får børnefamilien nemme og supereffektive tips til at slippe for utallige dage med syge og sløje børn. De lærer fx at kende forskel på de gode og de dårlige bakterier og får forslag til guf med sunde næringsstoffer. Der bliver naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål, så publikum kan få svar på problematikker og tvivlsspørgsmål i forhold til deres egne børns sundhed og trivsel.

Anette Straadt er sygeplejerske, sundhedsplejerske, forfatter, foredragsholder og uddannelsesleder. Anette har hjulpet hundredvis af familier med at slippe for sygdom og opnå sunde og stærke børn.

Foredraget foregår i Kvium Salen på Horsens Ny Teater d. 26. oktober 2019.