Sundhedsdag på Birkebo

Sundhedsdag på Birkebo
05. 10 2018
Sundhedsdag hvad er det – er ikke alle dage sundhedsdage – det ved vi ikke, men torsdag den 11. oktober bliver der rig lejlighed til at finde ud af det. Vi truer ofte med at få undersøgt forskellige ”småskavanker”, men det er lige det med at få bestilt tid og komme af sted.

Nu er lejligheden her – kom forbi på Birkebo i festsalen torsdag eftermiddag.

Vi får besøg af: Hjemmeoptiker Trine Pallesen, hun var også med sidste år og havde en rigtig travl eftermiddag. Pernille Rønn kommer og fortæller om bækkenbundstræning, hun har sikkert nogle øvelser med, som de fleste 60+ kan ha’ gavn af. Vores lokale fod- og zoneterapeut Heidi Sørensen kommer også – jeg vasker mine fødder en ekstra gang, hvis hun nu gir en prøve, man ved jo aldrig hvor heldig man kan være. Prøv og tænk hvad vi byder vores fødder – indespærret i strømper og fodtøj, bærende på hele vores vægt – de fortjener en omgang hos Heidi!

Hvordan står det til med lungerne? Det kan man få at vide da lungeforeningen kommer med en funktionsmåler. Hvordan har hørelsen det? Selv synes vi jo nok den er nogenlunde, men hvad siger vores omgivelser? Dorthes mobile høreklinik kan hjælpe. Charlotte Kronow kommer med akupunktur, som hjælper på mange ting, og noget så spændende som er Holdningskorrigerende beklædning.

Sidst men ikke mindst får vi besøg af 2 diætister, som giver gode råd om kosten – måler vores BMI og blodsukker. Her er en eftermiddag, hvor vi kan få svar på rigtig mange ting.

Arrangør: Centerrådet