Tak til de frivillige

Tak til de frivillige
10. 06 2018

Søndag i Østbirk Præstegård lige efter gudstjenesten, og sognepræst Lone Buhl Pedersen havde ikke tid til at tale. Hun havde travlt med at dække borde, sætte øl og vand frem, og ikke mindst gøre den flotte frokostbuffet klar til, at det store mødelokale blev fyldt.
 Østbirk Kirke og sogne har mange aktiviteter, og de løses i høj grad af ca. 100 frivillige som giver en hjælpende hånd året rundt. Der er mange aktiviteter som f.eks. at dække borde og vaske op ved arrangementer, at være kirkeven, klippe pynt til påske og jul, kirkeguide i skolernes sommerferie og pilgrimsvandrer for konfirmanderne. Listen er længere end det nævnte og kirken kan altid bruge flere frivillige hænder.
 Der var mødt 60 frivillige op til frokosten og alle sad tæt. Fra kirken var Lone Buhl Pedersen, Peter Tast og menighedsformand Preben Egeholt mødt op. Dagens frivillig-kom-sammen er den ”løn” man modtager og man får hilst på andre frivillige man ikke lige møder hver dag, og gensynet var også stort da de mange mennesker indtog rummet og nød hinandens selskab, på en søndag hvor den livgivende regn endelig kom.
kildall