Talstærkt publikum til Forårskoncert i Østbirkhallen

Talstærkt publikum til Forårskoncert i Østbirkhallen
22. 05 2017

Et talstærkt publikum var mødt frem i Østbirkhallen tirsdag aften til Østbirks Skoles Forårskoncert. Musikskoleelever, skoleklasser, valghold, dansehold, musikskolebands og endda kombinationer af f.eks. 3.b og 0.a, underholdte i 2 timer frem mod valgholdet sluttede koncerten med ”Ain’t nobody” ...
 Koncerten blev indledt med fællessang, og kom herefter vidt omkring. Der var afrikansk dans og sang fra 0.b, 6. årgang gav klassikeren ”Knocking og heaven’s door” og guitarelever fra musikskolen gav prøver på deres kunnen. Det var da også musikolens band, der tog kegler midt i koncerten med Beatles klassikere som ”Come Together” og ”Day Tripper”. Den lille minikoncert på 4 numre i koncerten sluttede med Stevie Wonders ”Superstition”.
 3.a leverede Kims Larsens ”Jutlandia” og 4.b ”Moder Jord”, også fra danske Larsen, Midgård og Udgårds gule hold var det store hold på halllens gulv med ”Vi er allesammen vilde” og 2. årgangs Don Pedros cha-cha var det humørfyldte indslag sammen med 5. årgangs danseshow på scenen.
 Hele koncerten var bundet sammen af de energiske musiklærere, og med Østbirkhallen som ramme er mulighederne helt anderledes gode end i skolens lille gymnastiksal eller aula, hvor tidligere koncerter har været afholdt.

Se video fra koncerten her!

yesGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.