Tamdrup Aktivitetscenter i Lund varmer op til ny sæson

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Tamdrup Aktivitetscenter i Lund varmer op til ny sæson
25. 07 2020
Efter en stille periode pga. forebyggelse af Covid19 smitte er der nu kommet gang i flere aktivitetstilbud udendørs, og med en forventet opstart af indendørs hold fra d. 17/8, fortæller aktivitetsmedarbejder Jette Bjerre.

Vi tilbyder gåture mandag, onsdag og fredag i vores dejlige lokalområde, og tirsdag og torsdag er der mulighed for at spille krolf ved Alidas vejs beboerhus. Tirsdag d. 11/8 tilbyder vi en gratis lokalhistorisk byvandring.

Inden corona havde vi netop opstartet et stort m/k madlavningshold, kortklub nr. 2 og havde fået nyt udstyr til opstart af stensliberi. Så det bliver fantastisk at gribe faklen igen og fortsætte den gode udvikling med spændende tilbud til områdets seniorer.

Antallet af frivillige stiger, og i takt med flere tilbud søger vi her til efteråret frivillige til petanque og stensliberi i det åbne aktivitetscenter samt cykelvenner til beboerne i vores eldrevne duocykel og rickshaw.

Sidder nogen med en god idé til en ny aktivitet, har spørgsmål eller lyst til at tilmelde sig en aktivitet, er man velkommen til at kontakte aktivitetsmedarbejderen på tlf. 51724950.

Vi informerer løbende om vores opstart via Lund-Vintens Facebook side, opslag i de lokale butikker mm.