Tank og spar på bilvasken

Tank og spar på bilvasken
20. 11 2017
Nu kan kunderne spare penge på de bedste bilvaske, når de tanker bilen hos Shell i Østbirk. Jo mere der tankes, des mere spares på bilvasken.

Fra den 7. november til 5. december giver Shell i Østbirk bilister en ren fordel, når de tanker brændstof på Vestbirkvej 14. I fire uger udløser hver liter diesel eller benzin, der ryger i tanken, automatisk en krone i rabat på de tre bedste bilvaske på stationen.
 Tanker du 50 liter, sparer du således 50 kroner på bilvasken, og det gælder uanset, om du tanker Shell FuelSave eller topkvalitet Shell V-Power benzin eller diesel, fortæller  Martin Ell.
 - Efteråret er et godt tidspunkt til at få gjort bilen klar til vinteren. Og for at give bilisterne en ekstra anledning til at få vasket bilen, giver vi nu rabat på vasken, hver gang du tanker. Det betyder, at vores tre bedste bilvaske nu bliver en tand billigere – hvor meget du sparer, afhænger af, hvor meget du tanker, siger Martin Ell fra Shell på Vestbirkvej 14.

Vaskehal bedst for miljøet
Med den landsdækkende kampagne for bilvask, slår Martin og kollegaerne fra hele landet også et slag for den mest miljøvenlige vej til en ren bil. Vaskehallen er nemlig ubetinget bedst, når det handler om at skåne miljøet for de stoffer, der er i spildevandet, når bilen bliver vasket.
 - Spildevand fra bilvask indeholder olie, tungmetaller og andre stoffer, som helst ikke skal i kontakt med jorden eller vandområder. Men det er præcis det, der sker, når du vasker bilen hjemme i indkørslen. Her i vaskehallen renser vi til gengæld spildevandet, inden det når kloakken. Samtidig bruger vaskehallen kun en femtedel af den mængde vand gør-det-selv vasken typisk kræver. Så vores vaskekampagne giver rigtig god mening for både pengepungen og miljøet, siger Martin.
 Rabatten på bilvask gælder de tre bedste vaske hos Shell Østbirk. Rabatten skal indfries samtidig med betaling af brændstof og omfatter køb af diesel eller benzin op til 80 liter. Selv om vaskebilletten skal købes samtidig med brændstoffet, kan den sagtens gemmes til en anden dag.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!