Tavlen stadig tom i Østbirk

Tavlen stadig tom i Østbirk
07. 04 2018
Seriefodbold: Hovedgård rejste sig i Stensballe

Østbirk IF’s serie 3 herrer skulle lørdag eftermiddag forsøge at få sæsonens første point, efter at holdet havde tabt premieren med 3-2 i overtiden til Horsens fS. Modstanderne var FC Skanderborgs næstbedste hold, men det skulle vise sig at være en for stor mundfuld for det grønne hjemmehold, som måtte se sig besejret med hele 1-5. Stefan Nielsen reducerede til 1-2, men det grønne håb holdt ikke længe på Østbirk Stadion.
 Rejse sig kunne derimod oprykkerne fra Hovedgård, der i serie 2 debutten måtte finde sig i at Odder IGF sendte de rapsgule retur til Hovedgård med en sæk på 5-0. I Stensballe lørdag eftermiddag viste de rapsgule imidlertid tænder. Morten Lind Jensen med 2, Søren Valentin Nielsen ligeledes med 2, Mads Sørensen og Kasper Østergaard Hansen sørgede for 6 scoringen til Hovedgård med halvdelen før pausefløjtet. Hjemmeholdet scorede kun efter pausen, og 2 af slagsen var langfra nok til at matche et HIF-hold i målhumør. Hovedgård kunne derfor tage hjem med 3 point og en sejr på 6-2.
 I serie 4 fulgte Søvind GIF op på den flotte premieresejr i Vestergade over Horsens Freja med at sende FC Horsens retur til Bankager uden point. Søvind vandt sikker med 3-0. 

winkFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!