Team Gedved cyklede mountainbikesæsonen i gang

Team Gedved cyklede mountainbikesæsonen i gang
10. 04 2018

Der var godt humør, korte bukser og et flot fremmøde da 60 mountainbikere startede børne- og voksentræningen op i solskin søndag den 8. april.
 Træningen blev indledt med en information omkring mountainbiketræningen i Team Gedved, hvorefter både børn og voksne lavede fælles opvarmning med leg på cyklerne.
 Herefter blev voksne og børn delt op, og der blev dannet hold alt efter om man har prøvet mountainbike før eller om man er nybegynder.
 Team Gedved har i alt 10 uddannede mountainbikeinstruktører, som alle havde brugt hele lørdagen på et opfriskende mountainbikekursus  med en instruktør fra DGI.
 - Vi har med dette tiltag sørget for at alle vores instruktører har teknikken frisk i erindringen og er top motiverede inden sæsonstarten, siger Stefan Børgesen Keller fra Team Gedved.
 - Vi kan virkelig mærke at interessen for at dyrke sport under åben himmel stiger og mountainbikesporten er en rigtig god familiesport som mange gerne vil i gang med. Det bevidnede det flotte fremmøde med 60 mountainbikere også klubben om.
 - I Team Gedved vil vi rigtig gerne favne bredt og vi forsøger at gøre det nemt for familierne ved at de voksne kan få mountainbiketræning samtidigt med at deres børn træner, siger Stefan.
 - Vi deler rytterne op i hold alt efter deres niveau, så vi er sikre på at alle får en god oplevelse. På den måde kan vi både undervise dem som aldrig har siddet på en mountainbike før, men også give udfordringer til elitemotionisten, som gerne vil have lidt mere styr på grundteknikken og samtidigt styrke sin kondition.
 - Der vil om søndagen også blive oprettet et hold kun for damerne med en kvindelig instruktør, da vi ved at det efterspørges og at det fungere godt på den måde i starten, når man skal i gang med mountainbikesporten.
 I Team Gedved trænes der søndag fra kl. 16 for børn og voksne. Her er der også begynderhold og mulighed for at prøve en af vores lånecykler. Der trænes også for letøvede og øvede voksne tirsdag fra kl. 19.30.
 Et medlemskab i Team Gedved er for nuværende 100 kr. for et år, og der er mulighed for at prøvetræne et par gange inden man melder sig ind i cykelklubben.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!