Tour de Biére med pitstop ved Lundumskov Bryghus

Tour de Biére med pitstop ved Lundumskov Bryghus
27. 06 2017

I dagene 24. juni til 2. juli gennemføres Tour de Biére  for ottende gang.
 I alt 35 cykelryttere og 3 servicefolk deltager i 2017 udgaven af Tour de Biére. Deltagerne er fra alle dele af Danmark, hvorfor der er basis for en masse gode røverhistorier ofte endda med lokalprægede indspark, når Danmark cykles tyndt.
 Der lagt op til en helt cykØLentusiastisk og fantastisk rejse gennem det danske sommerland. Mange gange hver dag vil et højtrungende ”Højt Skum” gjalde gennem landskabet på besøgsstederne, som turen går igennem. Sådan var det også i Lundum, hvor værten Torben West søndag eftermiddag bød velkommen og vedlagsfrit skænkede ud til de ølglade cyklister.
 Der blev smagt på de lokalt bryggede specialiteter, og naturligvis med rundvisning og en snak med Torben inden turen gik videre.
 Årets tour startede i Århus ved Musikhuset rundt i Århus og videre over Skanderborg til Horsens. Besøg på bl.a. Hantwerk på Aarhus Havn, hos Haandbryggerlauget af 1970 i Brabrand, Hopkings i Harlev og Brew 42 tegnede allerede lørdag en rute med smagsoplevelser før første overnatning i Sabro.
 Touren går videre til Samsø, hvorfra der sejles til djævleøen Sjælland. Her rundes det nordlige Sjælland, og der sluttes med nogle dage i Københavnsområdet.
 Der venter cykelrytterne en rute på cirka 750 kilomenter. Undervejs besøges bryggerier, spændende udskænkningssteder, lokale DØE-afdelinger, og andre steder af såvel kulinarisk som ølentusiastisk interesse. Der bliver mere end 25 officielle stop undervejs.
 Søndagsturen som bl.a. gik forbi Ejer Baunehøj og Skanderborg Bryghus fortsatte efter Lundskov Bryghus mod ... ØLsted ...
 - Og vi kører på EPO lyder det kækt fra cykelrytterne inden de atter er i sadlen. EPO oversættes internt i feltet som ”En Pilsner Omgående”.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!