Trailergaarden Gantrup Cup 2015 med masser af glade fodboldpiger

Trailergaarden Gantrup Cup 2015 med masser af glade fodboldpiger
09. 03 2015

Østbirkhallen dannede i weekenden rammen for et sandt marathon af fodboldkampe for piger, da Trailergaarden Gantrup Cup 2015 lagde fra land for 3. år i træk. Stævnet var blevet udvidet til 76 hold, og da alle hold samtidig var garanteret minimum 5 kampe, så blev der spillet lige fra tidlig morgen til sen aften, idet de 3 dage fra fredag til søndag bød på over 200 kampe.
 Kampene blev spillet med høj intensitet og i en god fair play ånd, hvor man sagtens kunne fornemme, at pigerne også nød, at stævnet kun er for piger og dermed på pigernes præmisser. Det var tydeligt for enhver at se, at pigerne virkelig også socialt udenfor banen fik meget ud af stævnet.
 Et rekord stort antal sponsorer bidragede til at sikre, at der var rigtig flotte præmier til alle i form af statuetter, T-shirts fra Danske Malermestre, poser med godter samt fribilletter til AC Horsens hjemmekamp søndag den 15. marts 2015. Hovedsponsor, Allan Buhl Hansen, fra Trailergaarden-Gantrup tog også tid ud af kalenderen til at medvirke ved præmieoverrækkelsen i flere af rækkerne.
 - Vi har fået utrolig positiv respons fra mange af deltagerne på stævnet og dets afvikling - mange er også gengangere fra tidligere år, siger pigekoordinator Martin Abildgaard, som slutter af med:
 - Når man tager hjem søndag aften fra et veloverstået stævne, så er de 2 ting, der gør mest indtryk, alle de mange glade fodboldpiger man har oplevet i weekenden samt ikke mindst det store team af frivillige som er gået ind i projektet med liv og sjæl, og som tilsammen skal have æren for, at stævnet er forløbet vel og fodboldpigerne har fået en god oplevelse. Og her skal der også lyde en stor tak til Jesper og Ruth i cafeteriet, som har ydet en fantastisk service under hele stævnet.